Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Xplore

- Et enestående ganghjælpemiddel

Inputs fra terapeuter, plejepersonale og forældre givet Made for Movement mulighed for at skabe et ganghjælpemiddel, der er let at bruge, sikkert og stabilt samt godkendt til udendørs brug.

Det kombinerer fordelene ved større fleksibilitet, selvstændighed, deltagelse og aktivitet.

Xplore kan bevilliges som ganghjælpemiddel jf. § 112 i serviceloven.

 

Unik kropsstøtte

Et unikt støttesystem for overkroppen der både korrigerer og justerer kroppen for optimal positionering. Herved undgås ”crouch gait”, som kan føre til smerter og sammentrækninger og kan påvirke udviklingen negativt. I stedet overføres energi til at strække ud og bevæge sig på den bedst mulige måde.

Dynamisk rammekonfiguration

Ud over at give støtte i den stående og gående stilling, tilstræber Xplore med sin fremadlænet position og den dynamiske rammekonfiguration brugeren til krydsmønstrebevægelser, så hvert ben bevæger sig efter tur for at fremme en naturlig gangfunktion.

FLEKSIBILITET

Xplore blev skabt for at imødekomme de forskellige behov hos mennesker med motorisk funktionsnedsættelse og designet med fleksibilitet i tankerne.

Klar til brug
Indstigning og justering af ganghjælpemidlet er gjort praktisk talt ubesværet med Xplore. Da det er nemmere at komme i gang – og hurtigt at tilpasse Xplore til den enkeltes behov – er brugerne udstyret og opfordret til at gå hver dag. Og skift mellem at stå og gå sker øjeblikkeligt.

SELVSTÆNDIGHED

Børn og unge med komplekse bevægelsesforstyrrelser og som er ude af stand til at bære deres egen vægt, kan stå selvstændigt, gå længere og styre let ved hjælp af Xplore.

Explore overalt
Designet til indendørs og udendørs brug introducerer Xplore nye niveauer af komfort og mobilitet til flere steder. Den er ideel til brug i hjemmet, børnehaven og på skolen.

DELTAGELSE OG AKTIVITET

Designet til nærhed, deltagelse og aktivitet giver Xplore flere muligheder
for at interagere med venner, familie og andre.

Tættere på hvor det sker
Et slankt design gør, at Xplore kan bruges ved et skrivebord mens hænderne holdes fri. Uanset om en fællesaktivitet finder sted rundt om et bord eller på farten, giver Xplore brugeren mulighed for at deltage i mere af det, der sker omkring – nyde mere, og få flere inkluderende oplevelser.

TILBEHØR

Der findes et bredt tilbehørsprogram til Xplore, såldes den kan tilpasses præcis til det aktuelle behov.
Se det komplette udvalg af tilbehør her.

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events