Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Happy Rehab

HAPPY REHAB er et interaktivt ståsystem til genoptræning af grovmotoriske og kognitive færdigheder. Systemet henvender sig til genoptræning og rehabilitering af personer med cerebral parese, personer der har været udsat for slagtilfælde eller personer med andre neurologiske udfordringer. En intensiv træning med HAPPY REHAB viser vedvarende forbedringer på daglige aktiviteter som balance, gang og trappegang.

Happy Rehab 2 Introduktion

Youtube Video

Bevægelse gør forskellen!

Øg ledbevægeligheden og balancen ved brug af nyskabende teknologi.

HAPPY REHAB har skabt et nyt paradigme indenfor rehabilitering. Det unikke interaktive dynamiske ståsystem bygger på interaktion imellem brugeren og systemet, baseret på den nyeste forskning indenfor feltet. Systemet kombinerer dynamisk motorisk kontrol og kognitiv træning.

Hvordan virker det?

Brugeren træner specifikke muskelgrupper i underekstremiteterne ved hjælp af særligt udviklede computerspil. For at forstærke effekten og holde motivationen giver systemet biofeedback på de udfordrende øvelser. Systemet tilpasses den enkelte bruger for at opnå de bedste resultater.

HAPPY REHAB systemet kan anvendes i habiliteringen og rehabiliterin- gen af personer med cerebral parese (CP), apopleksi (slagtilfælde) og andre neurologiske lidelser samt ved genoptræning efter en operation.

Lad leg erstatte smerte!

HAPPY REHAB systemet tilbyder:

Øget aktiv og passiv ledbevægelighed.

Forbedret balance og neuromuskulær kontrol.

Motiverende og interaktiv rehabilitering.

Feedback igennem øvelsesstatistik.

Lavere omkostninger vha. telerehabilitering.

 

 

Happy Rehab systemets unikke egenskaber

MOBILITET GENNEM AKTIV UDSPÆNDING

Aktiv udspænding betyder udspænding af en muskel igennem aktivitet i dens antagonist. Aktiv udspænding kan være svært at udøve for personer med CP eller andre neurologiske lidelser.

Forskningsresultater viser at HAPPY REHAB øger den aktive og passive ledbevægelighed igennem aktiv ud- spænding.

Et banebrydende resulatat!

MUSKELKONTROL OG KOORDINATION

Evnen til at aktivere en muskel på rette tidspunkt og med rette kraft i en given situation er nøglen i muskelkontrol og koordination.

HAPPY REHAB gør det muligt - med de specialudviklede øvelser - at forbedre koordination og neuromuskulær kon- trol ved hjælp af mange gentagelser og visuel feedback.

Resultater fra kun 10 ugers træning med HAPPY REHAB viser effekt på daglige aktiviteter så som balance, et-bens stand, trappegang m.m.

STRUKTUR OG FEEDBACK

Ved hjælp af MyTRAINER-funktionen kan terapeuten planlægge og strukturere individuelle træningsprogram- mer. Dette guider og motiverer brugeren til at gennem- føre et specifikt og målrettet træningsforløb. MyTRAINER funktionen er et vigtigt element til at opnå et succesfuldt resultat.

FOOTPRINTS-funktionen er brugerens detaljerede træningsdagbog, hvor parametre som træningstid, score, ledbevægelighed, antal bevægelser m.m. gemmes og derved senere kan bruges til at illustrere fremgang. Daglig score, træningshistorik m.m. kan ligeledes udprintes fra FOOTPRINTS-funktionen.

MOVEMENT

Funktionen bevæger benene i en opretstående vægtbærende stilling, så leddene bevæges igennem på en behagelige måde i et naturligt mønster.

Denne funktion kombinerer bevægelse over ankel- og knæled hvor flere led bevæges samtidigt. Funktionen virker afslappende og cirkulationsfremmende.

BEVÆGELSE OVER ANKELLEDDET

I HAPPY REHAB systemet står brugeren på bevægelige fodpedaler. Bevægelserne udføres ved aktiv plantar-/dorsalfleksion over ankelleddet og disse styrer computerspillene.

“Tågængere” anvender typisk denne funktion til at opnå øget ledbevægelighed og koordination over ankelleddet. Andre bru- gere med f.eks muskelsvaghed, stivhed eller andre dysfunktioner i ankel og fod vil typisk også have gavn af disse øvelser.

BEVÆGELSE OVER KNÆLEDDET

I HAPPY REHAB systemet er knæstøtterne bevægelige. Bevægel- serne udføres ved aktiv knæfleksion/-ekstension og disse styrer computerspillene.

Personer med “Crouch-gait” anvender typisk denne funktion, hviklet muliggør aktiv udspænding over knæleddet. Ligeledes kan andre brugere med f.eks. muskelsvaghed eller personer med knædysfunktion have gavn af disse øvelser.

Foundation Pack

Kom godt i gang med interaktiv rehabilitering!

Foundation Pack er grundpakken af øvelser og spil til HAPPY REHAB® systemet. Med Foundation Pack kommer I godt i gang med interaktiv, kognitiv og motorisk læring og træning. Igennem indledende øvelser lærer I hvordan systemet virker og reagerer på kroppen og benenes bevægelser.

Spilpakken opdateres hvert år, så spillene altid er sjove og motiverende. Stå på skateboard, mens du jagter stjerner i Runner, besøg det ydre rum i Space Attack og udfordr din balance i Smiley-spillet. Foundation Pack har spil, der passer til alle aldre og forskellige interesser. Så er det bare at gå i gang med at spille dig til en effektiv træning.

Happy Rehab målgrupper

Børn og unge med neurologiske lidelser

HAPPY REHAB er primært målrettet brugere med cerebral parese med mild til moderat grovmotorisk funktionsnedsættelse (GMFCS - E&R I-III (IV)). HAPPY REHAB kan anvendes som en træningsmetode for f.eks. ”tågængere”, personer med øget knæfleksion eller balanceproblemer. HAPPY REHAB kan ligeledes anvendes i rehabiliteringen efter botulinium toxin (BTX) injektion i underekstremiteterne for at opnå gentagne specifikke bevægelser.

Neurorehabilitering

Børn, unge og voksne med behov for tryghed og støtte til stående aktive bevæ- gelser og balancetræning i forbindelse med genoptræning efter apopleksi, ulykker eller andre komplikationer kan opleve fordele af at anvende HAPPY REHAB.

Genoptræning efter operation

Anvendes til eksempelvis genoptræning af mobiliteten over ankel- og knæled efter en operation samt aktivering af musklerne efter gipsning og immobilisering.
HAPPY REHAB indstilles i forhold til brugerens konkrete ledbevægelighed og muskelstyrke og der opstilles et specifikt træningsprogram.

Specifikationer

Læs mere om Happy Rehabs specifikationer her. 

Bestil en gratis demo/afprøvning

Kontakt os i dag, og få et gratis konsulentbesøg af en af vores dygtige fagkonsulenter.

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events

Webinar: Hjemmetræning med HAPPY REHAB
Onsdag d. 28. august kl. 14.30
Online
Webinar: Oplev mulighederne med SMART Pegboard
Torsdag, d. 12.09.23 kl. 10.00
Webinar
Balance og koordinations- træning med TREAX Pads
Onsdag d. 25. september kl. 13.00
Webinar