Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Om INNOVAID

Om INNOVAID

INNOVAID A/S er en virksomhed, der beskæftiger sig med unikke træningssystemer og hjælpemidler.

Siden 2009 har vi arbejdet for at forbedre livskvaliteten for vores brugere ved hjælp af effektive træningssystemer og hjælpemidler. Vi skaber innovative produkter og serviceydelser, der hjælper brugere, familier og institution- og plejepersonale til mere bevægelse og frihed. Vores løsninger er unikke og differentierede, og vi har altid brugeren i centrum. Løbende arbejder vi med at forbedre kvaliteten på vores produkter og optimere vores processer. Vi tror på fremskridt og stræber efter at gøre det endnu bedre i morgen. Og det bærer frugt. Vi er en virksomhed i vækst, og det er vi stolte af.

Empati og livskvalitet

Vi engagerer os i at udføre vores arbejde med stor empati. Vores vigtigste opgave er at finde den bedste løsning for brugeren i samarbejde med terapeuter og andre fagpersoner. En succes for os er, når en bruger oplever, at en af vores produkter kan være med til at højne deres livskvalitet. Vores vision er at være en seriøs samarbejdspartner med et mål om at gøre livet mere bevægeligt for den enkelte.

Landsdækkende service

Vi er med hele vejen. Vi assisterer dig i opstartsfasen, så vi sikrer, at du kommer godt i gang. Derudover tilbyder vi også opfølgning og service så vi sikrer, at vores du får det meste ud af dit produkt. Vi står også altid klar til at lave en demonstration eller en afprøvning af vores produkter.

Produktlinjer og målgrupper

Vi har tre produktlinjer; vores egen, Made for Movement og LIW care. Alle produkter er unikke indenfor deres felt. Vores produktgrupper dækker over hjælpemidler, der bevilliges gennem en sagsbehandler i kommunen, og træningssystemer, der henvender sig til både offentlige og private træningscentre, fysioterapiklinikker og specialinstitutioner.

Vi har både små og store kunder inden for det private og det offentlige. Produkterne bliver solgt i mere end ti lande og er uden for Danmark repræsenteret af en række udenlandske distributører.

INNOVAID A/S blev stiftet i august 2009 under navnet PM2G, som i 2011 skiftede navn til INNOVAID. Martin Hjort er firmaets grundlægger og administrerende direktør. Virksomheden ejes 100% af PM2G HOLDING ApS. INNOVAID holder til i Egå i den nordlige del af Aarhus.

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events

Webinar: Overvejelser vedr. valg af ganghjælpemiddel
Torsdag d. 6. jun. kl. 10.00
Webinar