Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

 Brugerhistorier

Ældreområdet

Aarhus Kommune har købt otte sæt Treax Pads til de fire lokalcentre og fire plejeboligenheder i et område. Valget faldt på Treax Pads, da flere fysioterapeuter efterspurgte innovative hjælpemidler, der både kan bruges af kørestolsbrugere og stående. 

Ifølge My Marie Vigeholm, fysioterapeut hos lokalcentret Møllestien, og medindkøber af Treax Pads, valgte de især Treax Pads på baggrund af muligheden for, at personer med forskellige funktionsniveauer kan bruge padsne på flere måder.

”Mange af beboerne på plejehjemmet har en demensdiagnose. De har brug for noget, som kan aflede dem og som er sjovt. Flere af de ældre borgere kan ikke rigtig finde mening og holde koncentrationen på kondicykler og omkring almindelig træning. Her er Treax Pads et godt alternativ,” fortæller Sonja Dannesboe, der er fysioterapeut på Møllestien.   

Børneområdet

Sandnes Kommune i Norge har brugt Treax Pads i projektet ”Fritid for alle” for børn med funktionsnedsættelser.

”En meget vigtigt fordel ved Treax Pads er, at der findes mange forskellige funktioner, så træningen kan tilpasses det enkelte barn. Børnene synes næsten at det er som at lege, og alle børnene ville begynde ved Treax Pads-stationen, under træningen,” fortæller Tina Merete Mellesdal, der er fysioterapeut i Sandnes Kommune.

Hjemmetræning

Asker Kommune i Norge bruger Treax Pads som et genoptræningsredskab, når de laver fysioterapeutisk træning hjemme hos borgere med f.eks. neurologiske lidelser eller ældre med balancebesvær og faldtendens. Her bruges b.la. Treax Pads til at udfordre borgernes balanceevne og deres opmærksomhedsevne. Terapeuter fra kommunen fortæller, at det giver en fleksibilitet, at borgerne både kan bruge padsne stående og siddende.

Kom i gang

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kommer i gang med at bruge Treax Pads. 

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events