Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

 Brugerhistorier

Ældreområdet

Aarhus Kommune har købt otte sæt Treax Pads til de fire lokalcentre og fire plejeboligenheder i et område. Valget faldt på Treax Pads, da flere fysioterapeuter efterspurgte innovative hjælpemidler, der både kan bruges af kørestolsbrugere og stående. 

Ifølge My Marie Vigeholm, fysioterapeut hos lokalcentret Møllestien, og medindkøber af Treax Pads, valgte de især Treax Pads på baggrund af muligheden for, at personer med forskellige funktionsniveauer kan bruge padsne på flere måder.

”Mange af beboerne på plejehjemmet har en demensdiagnose. De har brug for noget, som kan aflede dem og som er sjovt. Flere af de ældre borgere kan ikke rigtig finde mening og holde koncentrationen på kondicykler og omkring almindelig træning. Her er Treax Pads et godt alternativ,” fortæller Sonja Dannesboe, der er fysioterapeut på Møllestien.   

Børneområdet

Sandnes Kommune i Norge har brugt Treax Pads i projektet ”Fritid for alle” for børn med funktionsnedsættelser.

”En meget vigtigt fordel ved Treax Pads er, at der findes mange forskellige funktioner, så træningen kan tilpasses det enkelte barn. Børnene synes næsten at det er som at lege, og alle børnene ville begynde ved Treax Pads-stationen, under træningen,” fortæller Tina Merete Mellesdal, der er fysioterapeut i Sandnes Kommune.

Hjemmetræning

Asker Kommune i Norge bruger Treax Pads som et genoptræningsredskab, når de laver fysioterapeutisk træning hjemme hos borgere med f.eks. neurologiske lidelser eller ældre med balancebesvær og faldtendens. Her bruges b.la. Treax Pads til at udfordre borgernes balanceevne og deres opmærksomhedsevne. Terapeuter fra kommunen fortæller, at det giver en fleksibilitet, at borgerne både kan bruge padsne stående og siddende.

Kom i gang

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kommer i gang med at bruge Treax Pads. 

Nyheder

Innovaid fylder 10 år!

16-09-2019
I år fejrer vi 10 års jubilæum som leverandører af træningssystemer og hjælpemidler, og det er vi meget stolte af! Det...

Blog

Hjemmetræning med Innowalk har fået Vienna ud af sin skal

02-09-2019
Tidligere var det mor og far, der skulle bære Vienna rundt hele tiden. Hun kunne ikke lide at sidde i nogle af de...

Events

AAL Forum 2019
23.-25. september 2019
Aarhus
INNOWALK workshop for terapeuter
23. oktober 2019
Hillerød
Inspirationsmøde for interesserede INNOWALK-brugere og pårørende
23. oktober 2019
Hillerød