Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

neoSIT stabiliserer barnets ryg og hoved, så der er overskud til aktivitet og leg

Torsdag, januar 23, 2020
Vores nye terapi og aktivitetsstol neoSIT hjælper barnet, der ikke kan sidde selv, med at stabilisere ryg og hoved. Det patenterede ”rygsøjlesystem” giver anatomisk og korrekt støtte til lænd og ryg. På den måde kan barnet koncentrere sig om alt det sjove, mens stolen sørger for korrekt støtte. Det gør det lettere at deltage i undervisning i skolen, i træning med fysioterapeuten og i leg med jævnaldrende. 

Udøver støtte og stabilisering til hoved og ryg, så har stolen også god støtte og abduktion af benene. 

Som noget helt særligt, kan stolen nemt hæves og sænkes, så den kan tilpasses de aktiviteter, barnet er en del af. Der kan også monteres en bordplade på stolen, så det er nemt for barnet at have det, det skal bruge, indenfor rækkevidde. 

Stolen er let at flytte rundt på grund af det høje justerbare håndtag. Stolen kan indstilles individuelt, så det passer til det enkelte barn.

Stolen er crash-testet.

Læs mere om neoSIT her.

Nyheder

neoSIT stabiliserer barnets ryg og hoved, så der er overskud til aktivitet og leg

23-01-2020
Vores nye terapi og aktivitetsstol neoSIT hjælper barnet, der ikke kan sidde selv, med at stabilisere ryg og hoved. Det...

Blog

Effektiv hjemmetræning er en god løsning for mange

25-03-2020
Vi er midt i en tid, der er uvant for os alle, og derfor kan det være godt at fokusere på nogle af de ting, som stadig...

Events

Health+Rehab Scandinavia
12. - 14. maj
København