Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

Intensiv træning gør en forskel!

Tirsdag, august 25, 2015

Intensiv træning af spastiske børn (CP-børn) i en specialbørnehave gør en forskel!

 

I gennem et 3 måneders projektforløb, har Fysioterapeut Ida Lindgren arbejdet med implementering af intensiv træning og opnået gode resultater. 2 børn på hhv. 3 og 5 år har igennem perioden både forbedret deres gangmønster og -hastighed, samt øget deres ledbevægelighed, hvilket har stor betydning for at kunne bevæge sig frit.

Deltagerne har trænet med det interaktive ståstativ HAPPY REHAB, som er en dansk opfindelse, 4-5 gange om ugen i perioden. De har ved hjælp af det specialudviklet ståstativ og computerspil styret forskellige figurer på skærmen med specifikke bevægelser med benene, fødderne og kroppen. Deltagerne er blevet testet og målt før, under og efter projektperioden.

"Projektet har været med til at intensivere børnenes daglige træning. Der er set udvikling ved både kvalitative og kvantitative parametre i begge tilfælde. Det har været en succes at få børnene i ståstativet og det at alt personale kan sætte barnet i, øger chancen for at træne mere intensivt i løbet af deres dag" udtaler Ida Lindgren og tilføjer: "Børnene synes at have profiteret af ståstativet, da det er sjovt og oftest motiverende".

Projektet er gennemført af Ida Lindgren, fysioterapeut i en Specialbørnehave i København kommune og med støtte fra TRYG Fonden.

Download og læs hele rapporten her:

Nyheder

Praktikant indenfor marketing og kommunikation

24-11-2023
Praktikant til marketing og kommunikation Brænder du for at formidle de gode og effektfulde budskaber? Har du...

Blog

Dynamisk stående træning for børn med CP GMFCS-niveau 1-5

24-06-2020
Cerebral Parese (CP) er en bred diagnose, og personer med CP har derfor meget forskellige forudsætninger og behov....

Events

Vinter/ Forår 2024
Nyt program offentliggøres medio januar