Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

Intensiv træning gør en forskel!

Tirsdag, august 25, 2015

Intensiv træning af spastiske børn (CP-børn) i en specialbørnehave gør en forskel!

 

I gennem et 3 måneders projektforløb, har Fysioterapeut Ida Lindgren arbejdet med implementering af intensiv træning og opnået gode resultater. 2 børn på hhv. 3 og 5 år har igennem perioden både forbedret deres gangmønster og -hastighed, samt øget deres ledbevægelighed, hvilket har stor betydning for at kunne bevæge sig frit.

Deltagerne har trænet med det interaktive ståstativ HAPPY REHAB, som er en dansk opfindelse, 4-5 gange om ugen i perioden. De har ved hjælp af det specialudviklet ståstativ og computerspil styret forskellige figurer på skærmen med specifikke bevægelser med benene, fødderne og kroppen. Deltagerne er blevet testet og målt før, under og efter projektperioden.

"Projektet har været med til at intensivere børnenes daglige træning. Der er set udvikling ved både kvalitative og kvantitative parametre i begge tilfælde. Det har været en succes at få børnene i ståstativet og det at alt personale kan sætte barnet i, øger chancen for at træne mere intensivt i løbet af deres dag" udtaler Ida Lindgren og tilføjer: "Børnene synes at have profiteret af ståstativet, da det er sjovt og oftest motiverende".

Projektet er gennemført af Ida Lindgren, fysioterapeut i en Specialbørnehave i København kommune og med støtte fra TRYG Fonden.

Download og læs hele rapporten her:

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events

Webinar: Overvejelser vedr. valg af ganghjælpemiddel
Torsdag d. 6. jun. kl. 10.00
Webinar