Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

INNOVAID har vokseværk!

Onsdag, april 14, 2021

 

 

 

Store planer kræver store lokaler – og mere plads!

Til efteråret 2021 flytter vi hovedkontoret til spritnye lokaler lidt nord for Aarhus.

Bygningen byder på mere end dobbelt så mange kvadratmeter som det nuværende.

Derudover giver de store og luftige rum mulighed for bedre arbejdsmiljø, in-house begivenheder og vareflow.

 

 

 

Det første spadestik

Det er med glæde vi kan afsløre, at vi til efteråret flytter i nyt domicil. Selvom vores direktør Martin Hjort kun har taget det første spadestik, kan vi allerede forestille os de mange muligheder der venter forude.

Det første spadestik blev taget før påske. Martin stod for æren, men havde selvfølgelig selskab af sin kone Pernille, sine sønner og sin mor. Dette var en special dag af mange årsager, men kun de tætteste kendte til disse planer.

Fortid bliver til fremtid

Grunden og bygningen har været undervejs i et par år. Faktik blev disse idéer om nye lokaler sat i søen af Martin i samarbejde med hans far Børge.

Børge har været en aktiv del af Innovaids udvikling i de 10 første år af virksomhedens levetid.

Desværre mistede Martin sin far for et år siden, men ønsket om en ny bygning og investeringen i virksomhedens fremtid lever videre. 

Ikke en Corona-idé

Umiddelbart kan det virke mærkeligt at søsætte et projekt som dette, midt i en verdensomspænende epedemi. Men dette er ikke en spontan beslutning. Disse planer har været undervejs længe og er en investering i fremtiden. Ikke nok med det, så er det også en nødvendighed da den nuværende bygning ikke er stor nok. Lokalerne i Egå, der ved indflytning virkede som et helt palads, er i dag fyldt ud af produkter, lager og arbejdsstationer.

De nye lokaler giver mulighed for et stort lager, moderne værksted, fælleslokaler og flere smukke kontorer. Dette vil give de ansatte mulighed for bedre arbejdsmiljø, men dette vil også åbne op for gode muligheder for udefrakommende, da der vil være showroom og et rumeligt mødelokale samt en kantine.

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events

Webinar: Overvejelser vedr. valg af ganghjælpemiddel
Torsdag d. 6. jun. kl. 10.00
Webinar