Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Bakketoften 3

DK-8541 Skødstrup

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

Foundation Pack 2020 er ude nu!

Tirsdag, januar 14, 2020
Nye spil og en forbedret spiloplevelse venter. Den nye Foundation Pack 2020 er ude nu, og den er spækket med spændende detaljer og spil, der giver dig nye udfordringer. Prøv for eksempel vores nye ski-spil Polar, eller spring igennem naturen på en hest i spillet Horse. Spilpakken indeholder også forbedringer af allerede eksisterende spil, og nye sjove detaljer.

Hvis du allerede bruger Foundation Pack 2019, så har du mulighed for at opgradere til Foundation Pack 2020 til en specialpris. Har du en serviceaftale, er denne naturligvis inkluderet.

Polar

Prøv kræfter med de sorte pister i det helt nye skispil, Polar! Her gælder det om at holde balancen, og styre sikkert ned af bjerget. Undervejs kan du vælge imellem flere afgreninger og blive udfordret mod dig selv. Det skal opleves.

Horse

Vi lancerer en helt ny version af det eftertragtede spil, Horse. Hesten sætter i gang, og du skal springe over forhindringer som åløb og væltede træer. Her gælder det om bl.a. om timing og selektiv bevægelse.

Dress Up

Klæd din yndlingsdukke på med tøj, som du synes om. Du vælger imellem forskellige farver og mønstre til både til bukser og trøjer.

Pinball

Det klassiske ”flipperspil” er nu en del af spilpakken. Du styrer flipper-armene med enten anklerne eller knæene, og så er det bare om at holde kuglen på banen og score stjerner.

Match

Kan du matche to ens figurer med venstre og højre ben på samme tid? Spillet kan bruges både til bilaterale og ensidig træning af koordination. De forskellige figurer skal flyttes på plads og matches korrekt.

Også nogle af de eksisterende spil har fået et ansigtsløft: Runner er blevet opgraderet, og banerne i spillet er forbedret. I Jumper-spillet kan du nu hoppe og springe på klipper. VI har taget det til nye højder, tør du at springe med op?

Udover de ovenstående nævnte nye spil og tilføjelser, har vi forbedret en lang række funktioner og mindre fejlrettelser. Mange af spillene kan nu spilles i flere modus (venstre/ højre, balance og bilateralt).

Sådan bestiller du Foundation Pack 2020

Tag kontakt til os for mere information, og hør om mulighederne for at opgradere til Foundation Pack 2020.

Nyheder

STUDIEJOB: Digital E-commerce profil

16-05-2024
Vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for E-commerce og annoncering, samtidig med at du studerer? Lige nu søger vi...

Blog

Den første INNOWALK Pro 2 i Danmark

14-05-2024
Geelsgårdskolen er de første i Danmark der får den nye INNOWALK Pro 2. Der er stor glæde i terapeutteamet på...

Events