Kontakt os

INNOVAID A/S

Kontakt INNOVAID i dag:

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

Effektiv hjemmetræning er en god løsning for mange

Onsdag, mars 25, 2020

Vi er midt i en tid, der er uvant for os alle, og derfor kan det være godt at fokusere på nogle af de ting, som stadig fungerer. Under omstændigheder som disse, hvor vi alle skal være hjemme, er der mange ting i vores hverdag, der er forandret. Det er en udfordring for de fleste. Det betyder også, at det ikke er muligt for barnet med funktionsnedsættelser at komme til fysioterapeut eller i skole. Men det betyder ikke, at træningen bør gå i stå. Hjemmetræning kan være en særdeles effektiv og for mange en essentiel måde at kunne træne på. Her kan barnet træne i vante omgivelser med en forældre, der følger barnets udvikling tæt.

Er hjemmetræning noget for dig?

Hjemmetræning er bestemt ikke blot et fænomen, der er populært i tider som denne. Flere forældre og børn hjemmetræner allerede efter servicelovens §32a. Ifølge denne paragraf kan forældre til børn og unge under 18 år med betydelig og varig funktionsnedsættelse få bevilliget midler til hjemmetræning. På den måde kan en forældre helt eller delvist stå for barnets træning og udvikling i eget hjem. Det kan være en stor fordel for børn, der har brug for stor forudsigelighed og trygge rammer, og det kan give forældrene en tryghed, at de kan følge deres barns udvikling helt tæt.

Målgruppen for hjemmetræning er ikke begrænset til en bestemt diagnose, men det er et krav, at barnet eller den unge har en betydelig og varig funktionsnedsættelse. Derudover er det et krav, at hjemmetræningen sker efter en dokumentérbar træningsmetode.

Variation i hjemmetræningen

Hos Innovaid tilbyder vi unikke produkter, der kan fungere som et sjovt, motiverende og effektivt supplement til andre træningsmetoder. Et træningssystem skal give mening for den enkelte, og vi har forskellige produkter, der passer til forskellige behov. På den måde kan vores produkter være med til at give målrettet træning og sætte skub i en positiv udvikling. Prøv for eksempel Happy Rehab2, Treax Pads og Innowalk til din hjemmetræning.  

 

For mere information om hjemmetræning besøg siden: www.hjemmetraening.nu. Her har vi også samlet casehistorier, hvor forældre fortæller om deres oplevelse med at hjemmetræne deres børn.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Nyheder

neoSIT stabiliserer barnets ryg og hoved, så der er overskud til aktivitet og leg

23-01-2020
Vores nye terapi og aktivitetsstol neoSIT hjælper barnet, der ikke kan sidde selv, med at stabilisere ryg og hoved. Det...

Blog

Effektiv hjemmetræning er en god løsning for mange

25-03-2020
Vi er midt i en tid, der er uvant for os alle, og derfor kan det være godt at fokusere på nogle af de ting, som stadig...

Events