Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Treax Pads

Treax Pads er et innovativt træningssystem til alle former for træning og bevægelse. Systemet henvender sig til flere brugere og træningssituationer, f.eks. genoptræning efter en senhjerneskade, motorisk træning for ældre og udvikling af børns motoriske og kognitive færdigheder. Treax Pads reagerer ved berøring med hænder eller fødder og har funktioner, der træner både krop og hjerne. Træningssystemet forbedrer motoriske og kognitive færdigheder på en behagelig og underholdende måde. Treax Pads giver ved alle funktioner en unik feedback. Feedbacken motiverer brugeren og gør det muligt at se forbedringer og vurdere udvikling.

Træn balance, koordinering og vægtbæring

Systemet består af en række forskelligfarvede pads, der reagerer ved berøring. Det er nemt for terapeut eller bruger selv at skabe individuelle øvelser for balance, koordinering og vægtbæring. Treax Pads har to grundlæggende funktioner: kraftskala og tilfældig lyssignal. Ved kraftskalafunktionen reagerer padsne ud fra kraft eller vægt og træner dermed motorik og vægtbæring. Ved tilfældigt lyssignal også kaldet Random-funktion lyser padsne i tre forskellige farver. Funktionen guider ved hjælp af lyssignal brugeren fra plade til plade og træner herved koncentration, motorik og koordination.

TREAX Pads’ene er udviklet i samarbejde med eksperter, senhjerneskadede og terapeuter. Deres behov og præferencer har defineret hovedfunktionerne i TREAX konceptet.

Fordelene ved TREAX Pads er bl.a.:
- Stor fleksibilitet i sværhedsgrad og træningsmål.
- Kombinerer træning af kognitive og motoriske færdigheder.
- Giver umiddelbar feedback.
- Nemt at anvende!

Nemt og fleksibelt

Treax Pads er et meget fleksibelt træningssystem, som kan designes ud fra brugerens funktionsniveau og træningsbehov. Systemet kan udbygges med flere pads i takt med brugerens udvikling. Flere pads gør det samtidig muligt at udvide øvelserne til sociale spil med aktivering af flere brugere. Systemet kan bruges på et gulv eller monteres på væggen med den tilhørende vægtavle (tilbehør).

Intro video

Youtube Video
"En rigtig vigtig fordel ved Treax Pads er, at der er så mange forskellige funktioner. Alt efter hvilket barn man træner med, kan man tilpasse træningen, så det passer"
Tina Mellesdal, Fysioterapeut i Sandnes Kommune

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events