Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Happy Rehab

HAPPY REHAB er et interaktivt ståsystem til genoptræning af grovmotoriske og kognitive færdigheder. Systemet henvender sig til genoptræning og rehabilitering af personer med spastisk lammelse, personer der har været udsat for slagtilfælde eller personer med andre neurologiske udfordringer. En intensiv træning med HAPPY REHAB viser vedvarende forbedringer på daglige aktiviteter som balance, gang og trappegang.

Bevægelse gør forskellen!

Øg ledbevægeligheden og balancen ved brug af nyskabende teknologi.

HAPPY REHAB har skabt et nyt paradigme indenfor rehabilitering. Det unikke interaktive dynamiske ståsystem bygger på interaktion imellem brugeren og systemet, baseret på den nyeste forskning indenfor feltet. Systemet kombinerer dynamisk motorisk kontrol og kognitiv træning.

HAPPY REHAB systemet tilbyder:

  • Øget aktiv og passiv ledbevægelighed
  • Forbedret balance og neuromuskulær kontrol
  • Motiverende og interaktiv rehabilitering
  • Feedback igennem øvelsesstatistik
  • Lavere omkostninger vha. telerehabilitering

Hvordan virker det?

Brugeren træner specifikke muskelgrupper i underekstremiteterne ved hjælp af særligt udviklede computerspil. For at forstærke effekten og holde motivationen giver systemet biofeedback på de udfordrende øvelser. Systemet tilpasses den enkelte bruger for at opnå de bedste resultater.

HAPPY REHAB systemet kan anvendes i habiliteringen og rehabiliteringen af personer med cere-bral parese (CP), apopleksi (slagtilfælde) og andre neurologiske lidelser samt ved genoptræning efter en operation.

Lad leg erstatte smerte!

 

Tilpasning til den enkelte bruger

Det dynamiske ståsystem kan indstilles indviduelt til den enkelte bruger i alle aspekter. Højden på bordpladen og benstøtterne justeres nemt, så det passer til brugeren. Ligeledes kan bryst- og hoftestøtternes positioner justeres. 

HAPPY REHAB systemtet kan anvendes af flere brugere eller det kan "vokse" med den enkelte bruger. 

Bemærk: Hofte- og bryststøtten bestilles seperat som "Upper support module". 

Hver bruger på systemet har sin egen brugerprofil, der indeholder oplysninger om hendes/hans ledbevægelighed (ROM), muskelstyrke, favorit træningsprogram osv. Hver øvelse vil derfor benytte den konkrete brugers indstillinger. 

Med HAPPY REHAB har brugeren muligheden for at træne både balance, udspænding, muskelkontrol, bevægelse over knæleddet og ankelleddet og meget mere. Træningen foregår igennem et computerspil, som brugeren skal løse. På den måde bliver træningen både sjov og motiverende. 

Download Happy Rehab dokumenter

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events