Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Innowalk

De fleste børn begynder at gå, når de er 9-12 måneder gamle. Det giver barnet helt nye og spænende måder at bevæge sig på, til gavn for barnets fysiske og psykiske udvikling. Men for børn med funktionsnedsættelser kan det være sværere at bevæge sig stående uden hjælp, og de er derfor ofte mere stillesiddende end andre børn. Med Innowalk får børn med funktionsnedsættelse muligheden for at komme op at stå, bevæge sig på nye måder, og være i øjenhøjde med deres jævnaldrende. Innowalk er et effektivt hjælpemiddel, der er med til at sikre en stabil og komfortabel bevægelse både i stående og siddende stillinger. Det giver barnet både fysisk og psykisk velvære at få muligheden for at bruge kroppen stående, og det vægtbærende system stimulerer barnets motorik, mens det mindsker skader. Ståsystemet støtter barnet, så barnet selv kan stå oprejst og lave stående bevægelser, der ellers ikke var mulige uden hjælp fra andre.

Innowalk kan bevilliges som hjemmetræningsredskab jf. § 32 i serviceloven.

Gør bevægelse til en leg

Det er vigtigt, at vi bevæger os hver dag, og bevægelserne må meget gerne være varierede. Innowalk giver mulighed for, at børn med funktionsnedsættelse lettere kan røre sig i hverdagen. Ståsystemet giver støtte, så stående bevægelser bliver mulige selv for personer, der ikke selv er i stand til at stå oprejst. På den måde bliver den daglige motion hurtigt en leg. 

Innowalk er en effektiv 3-i-1-enhed til at sidde, stå og bevæge sig i. Den giver mulighed for sikker og komfortabel bevægelse i opretstående stilling.

Præsentation af Innowalk

Youtube Video

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events