Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
NF Walker

Uafhængigt af dit barns fysiske funktionsniveau, skaber NF-walkeren bedre betingelser for social interaktion gennem stående stillinger og gang, mens barnet kan have sine hænder fri. Det dynamiske og skræddersyede ganghjælpemiddel fremmer ikke bare deltagelse i hverdagen. Forskning viser, at fysisk aktivitet i stående position mindsker risikoen for helbredsproblemer forbundet med at være stillesiddende.

 Med NF-Walker kan dit barn gå på opdagelse i verden, mens det nemmere kan kommunikere og deltage aktivt socialt.

NF-Walker kan bevilliges som ganghjælpemiddel jf. § 112 i serviceloven.

Jeg kan selv!

Med NF-Walkeren er det blevet muligt for børn med funktionsnedsættelser at gå selv. Ganghjælpemidlet holder barnet oppe, og hjælper barnet med at komme omkring, så hver en krog kan blive udforsket. På den måde bliver det muligt for barnet at komme i øjenhøjde med sine jævnaldrende, samtidig med at barnet kan gå med rundt, når legen er i gang. 

Den næste generation NF-Walker 2 giver en fantastisk mulighed for at udvikle barnets potentiale for selvstændig bevægelse i en stående position. 

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events