Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Træningsmuligheder

Antallet af TREAX Pads definerer antallet af forskellige brugerscenarier. TREAX Pads sættene kan udvides med tre pads af gangen. Det er muligt at opgradere fra Small til Medium, Medium til Large eller udvide det største sæt og opnå muligheder for endnu større sociale aktiviteter.

Treax twister function

Ved brug af et Medium sæt er det muligt via Random-funktionen at lave et område af pads og derved opnå en aktivitet, der minder om det motoriskudfordrende spil Twister. Når der er flere ensfarvede pads tilgængelige udfordres brugerens planlægningsevner og udøvende funktioner også i øvelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Treax twister function social

Med et Large sæt er det muligt at lave sociale spil, eftersom området kan blive større og derved give plads til to brugere på samme tid. Det tilføjer et socialt aspekt til øvelsen og udfordrer planlægningsevnerne og de udøvende funktioner yderligere. Brugerne kan nu passere hinanden og kan strategisk blokere for den andens rute.

Eksemplet viser to brugere der ved hjælp af det tilfældige lyssignal skal komme forbi hinanden og over på den modsatte side.

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events