Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Sådan virker det

HAPPY REHAB muliggør en målrettet intensiv træning, som både er struktureret, udfordrende og motiverende for brugeren. Systemet har en række egenskaber, der træner forskellige muskelgrupper og færdigheder.

 

Happy Rehab active streaching

Aktiv udspænding

Gennem aktiv udspænding af musklerne øger HAPPY REHAB den aktive og passive ledbevægelighed, som kan være vanskelig for personer med neurologiske lidelser.

 

 

 

 

Happy Rehab - muscle control and coordination

Muskelkontrol og koordination

Med specialudviklede øvelser gør HAPPY REHAB det muligt at forbedre koordination og neuromuskulær kontrol. Ved hjælp af gentagelser og visuel feedback øger brugeren sin evne til at aktivere en muskel på rette tidspunkt og med den rette kraft.

 

 

Happy Rehab structure and feedback

Feedback og struktur

HAPPY REHABs MyTRAINER-funktion planlægger og strukturerer individuelle træningsprogrammer. På den måde er brugeren motiveret til at gennemføre et målrettet træningsforløb. Funktionen kan anvendes af terapeuten eller brugeren selv.

FOOTPRINTS-funktionen er en detaljeret træningsdagbog, der gemmer brugerens træningstid, score, ledbevægelighed osv. Funktion kan bruge til at illustrere brugerens udvikling og er også mulig at udprinte.

 

MOVEment

MOVEment-funktionen en unik funktion, der giver den enkelte bruger øget velvære ved træning.

Funktionen bevæger benene i en opretstående vægtbærende stilling, så leddene bevæges igennem på en behagelige måde i et naturligt mønster. Funktionen er afslappende og cirkulationsfremmende. Den kan bruges selvstændigt eller integreres i det aktive træningsprogram, som en del af opvarmningen, som en pause eller ved afslutning.

 

 

Happy Rehab muscle zones - ankel

Bevægelse over ankelleddet

I HAPPY REHAB står brugerne på bevægelige fodpedaler. Ved at bøje fødderne nedad og opad mod fodryggen(plantar-/dorsalfleksion) styrer brugeren computerspillene. Såkaldte ”tågængere” anvender typisk denne funktion til at opnå øget ledbevægelighed og koordination over ankelleddet. Andre brugere med muskelsvaghed, stivhed eller andre dysfunktioner i ankel og fod vil også have gavn af øvelserne. Øvelserne kan anvendes til venstre ankel alene, højre ankel alene eller venstre og højre ankel samtidigt.

 

 

Happy Rehab muscle zones - knee

Bevægelse over knæleddet

I HAPPY REHAB står brugeren med bevægelige knæstøttere. Ved at bøje og strække i knæet(knæfleksion/-ekstension) styrer brugeren computerspillene. Personer med “crouch-gait” anvender typisk denne funktion, som muliggør aktiv udspænding over knæleddet. Andre brugere med muskelsvaghed eller knædysfunktion vil også have gavn af øvelserne. Øvelserne kan anvendes til venstre knæ alene, højre knæ alene eller venstre og højre knæ samtidigt.

 

 

Happy Rehab muscle zones - combined

Kombineret bevægelse

Øvelserne kan gøres adskilt eller i en kombineret bevægelse hvor både fodpedaler og knæstøttere er bevægelige. Computerspillene styres ved hjælp af taktile kraftsensorer i fodpedalerne.

 

 

 

Happy Rehab muscle zones - balance

Balance

HAPPY REHAB er udstyret med taktile kraftsensorer i fodpedalerne, som registrerer vægtoverførsel i alle retninger. Personer med alle typer af balancedysfunktioner kan med fordel anvende disse øvelser.

Brugeren kan udføre øvelser med vægtoverførsel eller udføre balanceøvelser, imens de står sikkert fast. Et udvalg af balanceøvelser er tilgængelige.

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events