Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk
Målgrupper

Happy Rehab target usersBørn og unge med neurologiske lidelser

HAPPY REHAB er primært målrettet brugere med cerebral parese med mild til moderat grovmotorisk funktionsnedsættelse (GMFCS - E&R I-III (IV)). HAPPY REHAB kan anvendes som en behand-lingsmetode for f.eks. ”tågængere”, personer med øget knæfleksion eller balanceproblemer. HAPPY REHAB kan ligeledes anvendes i rehabiliteringen efter Botulinium toxin (BTX) injektion i underekstremiteterne for at opnå gentagne specifikke bevægelser.

 

Neurorehabilitering

Børn, unge og voksne med behov for tryghed og støtte til stående aktive bevægelser og balancetræning i forbindelse med genoptræning efter apopleksi, ulykker eller andre kompli-kationer kan profitere af at anvende HAPPY REHAB.

 

Genoptræning efter operation

Anvendes til eksempelvis genoptræning af mobiliteten over ankel- og knæled efter en operation samt aktivering af musklerne efter gipsning og immobilisering. HAPPY REHAB indstilles i forhold til brugerens konkrete ledbevægelighed og muskelstyrke og der opstilles et specifikt træningsprogram.

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events