Kontakt os

INNOVAID A/S

Contact Innovaid A/S today

Muslingevej 38

DK-8250 Egå

Denmark

T: +45 86 78 99 33

F: +45 86 78 99 34

mail@iaid.dk

 Brugerhistorier

Ældreområdet

Aarhus Kommune har købt otte sæt Treax Pads til de fire lokalcentre og fire plejeboligenheder i et område. Valget faldt på Treax Pads, da flere fysioterapeuter efterspurgte innovative hjælpemidler, der både kan bruges af kørestolsbrugere og stående. 

Ifølge My Marie Vigeholm, fysioterapeut hos lokalcentret Møllestien, og medindkøber af Treax Pads, valgte de især Treax Pads på baggrund af muligheden for, at personer med forskellige funktionsniveauer kan bruge padsne på flere måder.

”Mange af beboerne på plejehjemmet har en demensdiagnose. De har brug for noget, som kan aflede dem og som er sjovt. Flere af de ældre borgere kan ikke rigtig finde mening og holde koncentrationen på kondicykler og omkring almindelig træning. Her er Treax Pads et godt alternativ,” fortæller Sonja Dannesboe, der er fysioterapeut på Møllestien.   vfvf

Børneområdet

Sandnes kommune i Norge har brugt Treax Pads i projektet ”Fritid for alle” for børn med funktionsnedsættelser.

”En meget vigtigt fordel ved Treax Pads er, at der findes mange forskellige funktioner, så træningen kan tilpasses det enkelte barn. Børnene synes næsten at det er som at lege, og alle børnene ville begynde ved Treax Pads-stationen, under træningen,” fortæller Tina Merete Mellesdal, der er fysioterapeut i Sandnes Kommune.

Nyheder

Er du vores nye kollega?

13-09-2018
FAGKONSULENT / fysio-/ergoterapeut   INNOVAID® søger en dygtig og målrettet fagkonsulent (fysio-/ergoterapeut...

Blog

Egmont Højskolen: Helt almindelig og alligevel helt anderledes

05-12-2018
Egmont Højskolen er ligesom de fleste andre danske højskoler. Og så alligevel ikke. På Egmont lever unge med handicap...

Events